Conscious Capital

Door het leven intellectueel te begrijpen, blijft het een concept. Zonder bewust-zijn leven is als een lege huls.
Dit kun je zien als afdekking door spullen en status, maar tijdelijk gelukkig zijn. Pas als het leven met de juiste balans van kennis(geest), zelfonderzoek(emoties) en ervaring(fyshiek) doorleefd word, ontstaat belichaamt-bewustzijn ofwel Conscious Capital.

Conscious Capital is een geavanceerde vorm van kennis die je permanent behoud, zonder het te hoeven onthouden. Je hoeft geen onrust meer weg te mediteren of routines/controle te hebben om je leven te managen, cursussen te volgen en/of informatie te verzamelen. Het geeft een blijvende verandering, Rust in je hoofd en Vertrouwen in jezelf.

Door bewust te experimenteren in het leven, nieuwe wegen in te slaan en patronen uit te dagen, vergroot je je eigen bewegingsvrijheid, rust, vertrouwen ofwel je Conscious Capital.

Het is als Wakker worden in je eigen (beperkende) droom, om dan te ontdekken wie je werkelijk bent en waar je toe in staat bent.

Conscious Capital is een asset van blijvende innerlijke rust, vrede, vrijheid en vreugde ongeacht de uiterlijke omstandigheden. De waarde van topics als succes, uiterlijk, liefde, status en controle vergroten zich in alle opzichte, zelfs zonder dat het ’t doel op zich hoeft te zijn.

Wat iemand je ook uitlegt of laat zien, als het niet zelf ervaren en doorleefd word, is het niet eigen.

Investeer in jezelf en vergroot daarmee je bewustzijnskapitaal.

‘Leef je eigen waarheid’ eclectic mindset

Hiervoor heeft eclectic mindset Conscious Capital Workshops, Conscious Capital bedrijfsworkshops en Conscious capital VIP coaching ontworpen. Hierin geven de we kennis, ervaringen en handvatten om verschillende thema’s te kunnen doorleven in je eigen leven.

‘Geef een man een vis en hij heeft eten voor één dag. leer een man vissen en hij heeft eten voor heel zijn leven.’ Confusius